Scenefoto eenvijfvijf.
Scenefoto eenvijfvijf. (Foto:)

Theatercollectief 155 gaat breakdancen met motors

Motoren zijn voertuigen die je niet zo snel op het toneel van een theater verwacht. En al helemaal niet in combinatie met breakdance.

Vlaardingen - Voor de mannen van theatercollectief 155 (eenvijfvijf) klinkt dit echter totaal niet gek, maar juist als een uitdaging. Het is hen gelukt om deze twee elementen te combineren, met als eindproduct de knallende voorstelling 'Motors' (14+).

Maar, wordt dit nou een theatervoorstelling, een dansshow of iets met motoren op het podium? Of gaat het om een groep vrienden die altijd alles samen doen, en stiekem ook nog een eigen identiteit hebben? Ach, wat maakt het ook uit.

Als je maar hard genoeg gas geeft hoor je je gedachtes toch niet meer. Motors werd eerder al vol succes door het hele land opgevoerd en deze maand doet de energieke groep ook de Stadsgehoorzaal aan tijdens hun reprise tour.

Door twee grote liefdes te combineren staan de mannen met hun ene voet in de jongerencultuur en met hun andere in het hedendaagse kunstcircuit.

De voorstelling Breakdancen met motoren is op donderdag 21 november om 19:30 uur. Kaarten kosten € 19,00 dit is inclusief consumptie. Voor meer informatie over deze of andere voorstellingen kijk op www.stadsgehoorzaal.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden