Lange afstand circuit ZVVS

VLAARDINGEN – De eerste wedstrijd in het lange afstand circuit leverde de zwemmers van ZVVS meteen al enkele eerste plaatsen op. Op de 200 meter wisselslag tikte Jelle Bon als eerste aan in de tijd van 2.17.31 minuten. Tessa Poot won in haar leeftijdsklasse de 100 meter schoolslag in de tijd van 1.20.86 minuten. Joey Pop liet als winnaar op deze afstand de klokken stilstaan op 1.42.25 minuten. Op de 200 meter rugslag zegevierde Michelle van der Steen in een tijd van 2.30.89 minuten. Een goede prestatie leverde ook Karin Stein op de 800 vrije slag in een tijd van 10.27.96 minuten en dat was maar 3.50 seconden boven haar beste tijd.

Theater over de sport en meer

VLAARDINGEN – Vlaardinger Rik Bouman organiseert in samenwerking met de Stadsgehoorzaal op zaterdagavond 14 december een unieke eenmalige voorstelling over schoonheid en fascinaties in de sport met medewerking van Wilfried de Jong en Michel van Egmond. De show gaat over alles wat hen boeit: sport en muziek, Rotterdam en New York, humor en literatuur, fotografie en televisie en als het moet nog honderdduizend andere onderwerpen. Aangevuurd door suggesties van het publiek, en waar nodig improviserend als jazzmuzikanten, brengen de twee rasvertellers een ode aan de verbeeldingskracht en delen die tijdens deze unieke theateravond. Kaarten zijn al te koop aan de kassa van de Stadsgehoorzaal.

Pollux terug aan kop

VLAARDINGEN – Met een 2-2 gelijkspel tegen Groen-Geel zijn de vrouwen van de hockeyclub Pollux weer terug aan de kop van de ranglijst in de tweede klasse. Zij moeten deze eerste plaats wel delen met Roomburg, dat als koploper verrassend verloor van Berkel en Rodenrijs. Ook Groen-Geel aast op de titel en maakte het Pollux niet gemakkelijk. Na een 1-0 achterstand bij de rust nam Pollux in de tweede helft duidelijk het initiatief en produceerde enkele mooie aanvallen en dat resulteerde in het twee doelpunt van uitblinkster Danique Ringelberg, 1-2. De Vlaardingse ploeg ging op zoek naar de beslissende derde treffer, maar die bleef helaas uit, ondanks enkele mogelijkheden. De thuisclub kwam via een strafcorner op 2-2.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden