Kort nieuws

Boeiende lezing bij Vrijmetselarij

Vlaardingen - Er is een informatieavond van de Vlaardingse Vrijmetselarij op woensdag 20 november. Op deze avond kunnen bezoekers genieten van een lezing door Paul Marselje, bekend van zijn lezingen over de boeken van Dan Brown. Deze avond staat in het teken van het thema 'Slaaf van onze genen…, of een vrij mens?'. Naast deze boeiende lezing maken de luisteraars ook kennis met de methodieken van de Vrijmetselarij. Een vereniging waar mensen komen die samen maar onafhankelijk willen zoeken naar antwoorden op levensvragen, hierbij verdieping zoeken en dit met gelijkgestemden willen doen. Kom dan 20 november langs bij Loge Delta op Oosthavenkade 90 in Vlaardingen. Inloop 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur. Voor meer informatie: www.logedelta.com.

Harpe Davids en Semih Arikan

Vlaardingen - Het harmonieorkest van Harpe Davids uit Schiedam speelt op zaterdag 16 november voor de eerste maal in de Bethelkerk in Vlaardingen. Speciale medewerking wordt verleend door zanger en sazspeler Semih Arikan. Ook zijn leerlingen verlenen medewerking. Een bijzondere samenwerking waarvoor Leo Simons, de nieuwe dirigent van Harpe Davids, een drietal traditionele Turkse liederen speciaal voor de deze gelegenheid heeft gearrangeerd voor harmonieorkest en saz. Harpe Davids zal zelf deze avond ook nog een aantal bijzondere werken spelen, waaronder "Variations on a Moravian Hymn" en "The Eight Candle". Toegangskaarten voor dit bijzondere concert zijn te koop via secretariaat@harpedavids.nl en op de avond aan de kerkzaal. Adres: Burgemeester Verkadesingel 26, Vlaardingen. Aanvang: 19:30 uur, einde: 22:15 uur.

Vogelbeurs

Vlaardingen - Op zaterdag 9 november organiseert vogelvereniging Icarus een vogelbeurs in het clubgebouw aan de Kooikerweg 1b in Vlaardingen. De beurs is open van 10 tot 13 uur, en de toegang is gratis, alles op het gebied voor het houden en verzorgen van vogels is aanwezig. Tevens zijn er vele soorten vogels te koop.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden