Theo Werner ontvangst van zijn opvolgster Esther Harmsen, een boek met een fraai overzicht van zijn werkzaamheden in de afgelopen ruim 12 jaar.
Theo Werner ontvangst van zijn opvolgster Esther Harmsen, een boek met een fraai overzicht van zijn werkzaamheden in de afgelopen ruim 12 jaar. (Foto: Peter Spek)

Boegbeeld voor vernieuwd onderwijs neemt afscheid

Met een drukbezochte receptie nam directeur Theo Werner afscheid van het Geuzencollege. De Vlaardinger was inmiddels 40 jaar werkzaam in het onderwijs, waarvan 12.5 jaar op het Geuzencollege. Theo Werner wordt gezien als het boegbeeld voor het vernieuwende onderwijs op deze school, met vestigingen in de Holy en Vlaardingen West.

VLAARDINGEN – Theo Werner introduceerde de vernieuwende projecten als Lokaal97, Salon Marnix en restaurant Lef, locaties waar de leerlingen onderwijs krijgen middenin de maatschappij. Dat zorgde dat het Geuzencollege jarenlang  onderscheiden werd als Excellente school. Zelf staat de nu ex-directeur nog steeds midden in de Vlaardingse gemeenschap met zijn werk voor de Windwijzer, de Geuzenmaand en zijn betrokkenheid bij Omroep Vlaardingen, eerst als voorzitter en nu als lid van  het PBO, het Programmabeleid Bepalend Orgaan, zijn fascinatie voor Benzo-fietsen en zijn verzameling visserijbordjes. Theo Werner werd opgevolgd door Esther Harmsen.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden