Het eerste schrijffestival van Vlaardingen is ook toegankelijk voor doven en slechthorenden! (Foto: De Schrijfschool)
Het eerste schrijffestival van Vlaardingen is ook toegankelijk voor doven en slechthorenden! (Foto: De Schrijfschool) (Foto: )

Schrijfdorst voor horend én doof

Of je nu horend, slechthorend of doof bent, schrijven is voor iedereen. Daarom wordt het allereerste schrijffestival van Vlaardingen volledig vertaald door gebaren- en schrijftolken! Schrijfdorst vindt komende zondag 13 oktober plaats in KADE40.

VLAARDINGEN - Op deze dag staat genieten van boeken, schrijven en taal centraal in KADE40. Om 12.00 opent doventolk Gera Vonk Schrijfdorst met een workshop gedichten in gebaren. Daarna zijn er drie schrijfworkshops waarbij deelnemers drie kwartier les krijgen van docenten van De Schrijfschool in Rotterdam. Het verdere programma bestaat uit coaching in voorlezen, schrijf-EHBO, een live luisterboek en natuurlijk een borrel. Tijdens het Voorleesfeest van 17.00 tot 18.00 uur in de Theaterzaal worden de zeven winnaars van de schrijfwedstrijd Schrijfdorst bekendgemaakt. Bezoekers die een gebaren- en/of schrijftolk nodig hebben, kunnen deze vooraf gratis 'bestellen' via barrymarre@kade40.nl en zo de dag ten volste beleven!

Het festival aan de Westhavenkade 40 is komende zondag gratis te bezoeken en duurt tot 19.00 uur. Voor deelname aan de workshops koop je een kaartje via www.kade40.nl/schrijfdorst. Gebruik de actiecode KADE40 en betaal geen €25,- maar €15,- voor je kaartje!

Britt Planken
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden