Op het picknickconcert in Vlaardinger Ambacht treden Emmy van Boven en Lieke van der Zon op als het duo Acoustic Sun. Foto: PR
Op het picknickconcert in Vlaardinger Ambacht treden Emmy van Boven en Lieke van der Zon op als het duo Acoustic Sun. Foto: PR (Foto: )

Picknickconcert op het de Bordesplein in Ambacht

Peter Spek

VLAARDINGEN – Op zondagmiddag 8 september organiseert het buurtplatform Oud Ambacht een picknickconcert op het Burgemeester de Bordesplein rondom het buurtpodium. "Neem je klapstoel, kussen, kleedje en picknickspulletjes mee en zoek een mooie plek rondom het buurtpodium", zegt Loek Snijders, een van de initiatiefnemers van dit bijzondere picknickconcert. "Dit concert en andere, door het Bewonersplatform Oud Ambacht georganiseerde activiteiten op het pleintje, blijken inmiddels een goed en nieuw alternatief om wijkbewoners weer naar het hart van Oud Ambacht te krijgen en elkaar te ontmoeten."

Acoustic Sun

Op het programma staat een optreden van Acoustic Sun, een muzikaal popduo bestaande uit Emmy van Boven met zang/piano en Lieke van der Zon, zang/gitaar. Zij spelen muziek van vrolijk naar gevoelig en als zeer vernieuwend te definiëren. Verder treedt op het duo Catscratch, bestaande uit Kees Kingsize en Evert Willemstijn, een uniek swingend duo met contrabas, gitaar en zang. Zij spelen een prettige all around blend van swingende jazz, gouwe ouwe hits van the Thirties tot the seventies gemixed met romantische old time blues en vrolijke calypso's. Aanvang: 13.00 uur.

Meer berichten