De kartrekkers van de Stadsgehoorzaal en de Kroepoekfabriek zijn voor 1 uurtje echte ja-knikkers en geven groen licht voor elk geopperd idee!
De kartrekkers van de Stadsgehoorzaal en de Kroepoekfabriek zijn voor 1 uurtje echte ja-knikkers en geven groen licht voor elk geopperd idee! (Foto: )

Stadspodia: 'JA!' tegen ieder goed voorstel!

van de redactie

De kartrekkers van het theater Stadsgehoorzaal en jongerenpodium De Kroepoekfabriek zijn op zondag 1 september te vinden bij een levensgrote JA op het UITterras. Tijdens deze opening van het culturele seizoen is iedere Vlaardinger welkom om zijn of haar droom op het gebied van podiumkunsten en Vlaardingen te delen met de podia van de stad. En het antwoord is nu al bekend: JA, we gaan je helpen jouw droom te organiseren!

vlaardingen - "De podia zijn van ons allemaal! We willen dat niemand een drempel ervaart om zijn of haar droom te delen, daarom verwelkomen we iedereen van 14:00 uur tot 15:00 uur en beloven JA te zeggen tegen iedere droom. Uitgewerkt of niet, dat maakt nog helemaal niet uit", zegt directeur Renske Verbeek.

Zelf grootste rol

"Er zijn wel twee belangrijke criteria: het allerbelangrijkste is dat de initiatiefnemer zelf de grootste rol wil spelen in de uitvoering en dat het plan als doel heeft Vlaardingen nóg leuker te maken d.m.v. jouw droom op het gebied van podiumkunsten (theater, muziek, dans en dergelijke). Wij willen dolgraag helpen in alle facetten, zoals het zoeken naar een goede ruimte in de Stadsgehoorzaal of De Kroepoekfabriek, de organisatie en het mee zoeken naar geld en publiek." Rory Dickhoff van De Kroepoekfabriek heeft daar nog wel iets aan toe te voegen: "De reden dat we op voorhand zeker onze steun beloven, is om de drempel tot het delen van je gedachtes weg te halen. Deel het met ons, wees welkom!"

Geen bergen geld

De podia hebben natuurlijk geen bergen geld om dromen waar te maken, maar met tijd, mankracht, netwerk en een flinke dosis inzet komen ze vast heel ver!

Dus, wie al jaren met een goed idee loopt, kan op zondag 1 september tussen 14:00 – 15:00 uur terecht in 't Hof, op zoek naar de JA-KNIKKERS om je dromen te delen. De stadspodia kijken naar je uit!

 

Meer berichten