Diverse kinderen bij Petje af Waterweg ontvingen afgelopen zondag hun diploma. Foto: PR
Diverse kinderen bij Petje af Waterweg ontvingen afgelopen zondag hun diploma. Foto: PR (Foto: )

Petje af Waterweg rondt het jaar af met diploma's

Het afgelopen jaar deden de kinderen van Petje af Waterweg weer volop mooie nieuwe ervaringen opwaarmee hun blik op de wereld en hun eigen toekomst een stukje verruimd werd. Zo kregen de kinderen uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis een kijkje achter de schermen bij diverse beroepen, waarbij zij les kregen van inspirerende gastsprekers, op bedrijfsbezoek gingen en via excursies en activiteiten in contact werden gebracht met kunst en cultuur.

vlaardingen - Afgelopen zondag rondden de kinderen hun Petje af-jaar feestelijk af in de Kroepoekfabriek met de uitreiking van hun bronzen, zilveren of zelfs gouden diploma door Vlaardings wethouder Jacky Silos. De kinderen ontvingen hun felbegeerde Petje af-diploma en bijbehorende pin. Voorafgaand aan de diploma-uitreiking presenteerden ze aan de aanwezige gastsprekers, sponsoren, coaches en natuurlijk hun ouders, broertjes en zusjes wat ze het afgelopen jaar bij Petje af hebben geleerd en gedaan. Wethouder Jacky Silos heeft vervolgens met verve de diploma's uitgereikt. De bijeenkomst werd feestelijk afgesloten met taart!

Petje af ontvangt nieuwsgierige kinderen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar om ze buiten schooltijd de kans te geven hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo hebben de kinderen van Petje af Waterweg het afgelopen jaar geleerd hoe men steriel moet werken in een ziekenhuis, wat een advocaat en een rechter doen en hoe het is om te werken bij Picnic.

Meer berichten