Foto: JuliaBoHeijnen, Julia Bo Heijnen

Swingend entertainment op de zondagmiddag

VLAARDINGEN - Verdient jouw vader, moeder, tante, oom, opa, oma, buurman, buurvrouw, vriend(in) of wie dan ook een gezellig middagje in het theater? Om een speciale reden, of gewoon zomaar? Dan is de Stadsgehoorzaal aanstaande zondag 23 juni van 15:00 tot 17:00 dé plek waar je moet zijn! Het akoestische trio Lulu en de Mannen staat namelijk garant voor een gezellige, swingende, muzikale middag!

Het theater wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een sfeervolle, knusse huiskamer met lekkere stoelen, een drankje, hapje en natuurlijk gezellig vermaak! Met een gitaar, een contrabas en zang brengt Lulu en de Mannen muziek uit vervlogen tijden, maar ook moderne hits en de ouderwetse smartlap, allemaal in een swingend jasje. Het geheel wordt op flamboyante wijze gepresenteerd door Lulu. Een middagje gegarandeerd genieten, wees welkom!

Lulu en de Mannen

Zondag 23 juni 15:00 uur (deuren open 14:00 uur)

Toegangsprijs: € 7,50 incl. kopje koffie/thee

Kaarten zijn te koop via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/luluendemannen

Noot voor redactie
Voor meer informatie kunt u terecht op www.stadsgehoorzaal.nl of contact opnemen met Sharon den Breems (Marketing en Publiciteit Stadsgehoorzaal) via sharon@stadsgehoorzaal.nl en 010 434 03 99.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden