Zwaluwen DFDS FIFA skills game Day 13 juli 2019

VLAARDINGEN - vv Zwaluwen organiseert,  in samenwerking met DFDS Vlaardingen,  op 13 juli de  "DFDS FIFA skills game Day. 
Een evenement voor heel de buurt . Een dag niet alleen voor de jongens en meisjes (van 8 tot 11 jaar) van Zwaluwen, maar juist voor de hele regio. De voetbalsport in het algemeen en voetbalverenigingen in het bijzonder vormen één van de grootste sociale netwerken van Nederland. Als geen andere sport heeft voetbal het vermogen om mensen te betrekken, bij elkaar te brengen en in beweging te krijgen, te verbinden. Daardoor is voetbal een prachtig bindmiddel voor een sterke en hechte samenleving. Er is meer te winnen dan de wedstrijd. Voetbal helpt de maatschappij, de maatschappij verrijkt het voetbal. v.v. Zwaluwen wil zijn verantwoordelijkheid hierin nemen en heeft een actief maatschappelijk beleid. Het complex van de v.v. Zwaluwen Vlaardingen speelt hierin een belangrijke rol. Dit evenement van Zwaluwen is onderdeel van de sociale betrokkenheid met de buurt.

Dit jaar is er als invulling van het jaarlijkse evenement gekozen voor een FIFA skills game Day. De deelnemers spelen FIFA 19 in de kantine...en FIFA Skill games op het veld. E-sports en voetbal zullen elkaar versterken. Een topdag voor de kinderen, maar zeker ook voor de ouders. Men zal zich geen minuut vervelen en de kinderen zullen totaal opgaan in dit spel.

Word jij de (E)-sporter van Vlaardingen? Schrijf je dan snel in voor de DFDS FIFA skills game Day vv Zwaluwen op 13 juli.  De winnaars krijgen mooie prijzen, en daarnaast is er voor elke deelnemer een sportieve goody bag! 


Inschrijven kan via:  activiteiten@vvzwaluwen.nl  


 

Meer berichten