Finale Vlaardings Voetbal Kampioenschap bij sv CWO

Zaterdag 22 juni staat de grote finale dag van het Vlaardings Voetbal Kampioenschap op het programma, welke dit jaar georganiseerd wordt op het terrein van sv CWO. Het complex in het Nieuwlantpark is 22 juni de gehele dag het decor van finales, van de kleinste jeugd, de dames tot aan de eerste elftallen van de mannen. De eerste finales staan al rond de klok van 9.30 uur op het programma, waarbij het slotstuk, de hoofdfinale tussen DVO en VFC (zaterdag of zondag) om 17.00 uur zal starten.

De finaledag van het Vlaardings Voetbal Kampioenschap is meer dan alleen een dag vol voetbal, het is voor heel veel mensen uit het Vlaardingse voetbal de dag waarop het voetbalseizoen wordt afgesloten, het weerzien van oude voetbalvrienden, gezelligheid met een gezellig drankje.
Voor veel mensen wordt de finale dag dan ook al tijdig met een dikke stift in de agenda gezet en voelt deze dag als een ware Reünie!

De finale dag, welke jaarlijks wisselt van locatie en dus dit jaar op het terrein van sv CWO plaats vindt, zal dit jaar op eigenwijze worden gevierd. Zo zijn er naast het voetbal verschillende activiteiten o.a. georganiseerd door Vlaardingen in Beweging, is er een waar horecaplein met eetgelegenheid, een prachtige buitenbar met gezellige zitjes en uiteraard goede muziek!

Oftewel, stond deze voetbal reünie nog niet in de agenda, zet hem er dan nu dan alsnog in!

Tot ziens zaterdag 22 juni bij sv CWO!

Meer berichten