Foto: MLADEN PIKULIC

Gemeenteraad Vlaardingen bezoekt DCMR Milieudienst Rijnmond

Onlangs waren de gemeenteraad van Vlaardingen en wethouder Bart Bikkers op bezoek bij de DCMR Milieudienst Rijnmond. De avond werd gewaardeerd. Jasper van der Velde, Fractie Kerkhof (op foto 5e van rechts), zei: "Indrukwekkend en leerzaam. Goed te weten dat de DCMR intensief samenwerkt met de gemeente en andere partijen. De DCMR meldkamer neemt klachten serieus en pakt ze adequaat op." Tijdens het bezoek konden de raadsleden het werk van hun DCMR beter leren kennen. Op de foto ziet u het bezoek aan de meldkamer.

Wilt u ook weten wat de DCMR doet voor Vlaardingen? In het jaarverslag op de DCMR website onder 'DCMR in de regio' en u klikt op 'Vlaardingen' vindt u meer informatie. https://dcmr-milieudienst-rijnmond.foleon.com/dcmr-jaarverslag/2018/dcmr-in-de-regio/overlay/vlaardingen/

DCMR Milieudienst Rijnmond werkt voor 15 gemeenten, onder andere Vlaardingen, en de provincie Zuid-Holland aan een schone, gezonde en veilige leefomgeving. De DCMR verleent vergunningen en houdt toezicht bij 26.000 bedrijven. Ook adviseert de milieudienst overheden en bedrijven in milieuvraagstukken. De DCMR is voor milieuoverlast en incidenten 24 uur per dag bereikbaar op 0888 333 555 of via https://www.dcmr.nl/melding-maken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden