Durf jij de Zomer Challenge aan?

Tennisvereniging Holy biedt een zomerlang tennissen voor slechts €40! Wij dagen je uit binnen drie maanden klaar te zijn voor de TV Holy Clubkampioenschappen!

Bij TV Holy kunnen voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport deze zomer onbeperkt tennissen. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge. Zo kun je fit blijven op een leuke manier.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni, juli en augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Op zaterdag 15 juni is de Zomer Challenge kick off dag. Een leuke, sportieve dag waar je onder begeleiding de basis kan leren en daarna al lekker een potje kan tennissen.

Daarnaast hebben we als vereniging de mogelijkheid om éénmalig voor € 40 een 5-tal proeflessen voor beginners te volgen. Minimale groepsgrootte is 4 personen.

De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben of die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. 

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn € 40-. Voor meer informatie en aanmelden zie onze website:

https://www.tvholy.nl/word-zomerlid/

En als toetje kan je meedoen aan de TV Holy Clubkampioenschappen op 4-8 september. Een relaxed toernooi met leuke potjes, lekker eten en andere activiteiten, voor elk wat wils. Maar het hoeft natuurlijk niet.

Ons park heeft een toegangssysteem middels een pas. Het duurt even voordat deze pas is aangemaakt (gemiddeld een week). Mocht je op 1 juni al op de baan willen staan, meld je dan zo spoedig mogelijk aan!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden