(Foto: Dennis van der Heijden)
(Foto: Dennis van der Heijden)

Lars Kortleven 'Mooiste man van Nederland'

Door Peter Spek

VLAARDINGEN – Vlaardinger Lars Kortleven is de winnaar geworden van de verkiezing Mooiste man van Nederland. Hij kreeg deze prijs afgelopen zaterdagavond uitgereikt in Rotterdam.

Lars Kortleven, eerder dit jaar in deze krant al Vlaardinger van de Week, voorspelde toen dat hij een goede kans zou maken bij de beste twee te komen. Die voorspelling kwam zaterdag uit, met figuurlijk de kroning tot Mooiste man van Nederland.

De Vlaardinger was al doorgedrongen tot de beste zestien en heeft de afgelopen maanden hard moeten werken om zich optimaal te presenteren aan de jury.

De finale zaterdagavond bestond uit een boxershortronde en hij moest ook vragen van de jury beantwoorden en een gala-presentatie geven in pak. Er waren twee titels te winnen voor de Vlaardinger: de Manshunt Nederland en de Man of The World Nederland.

Bij de verkiezing van de mooiste man wordt niet alleen gekeken naar een mooi lichaam. "Mooi komt niet alleen van buiten, maar ook het cognitieve vermogen speelt een belangrijke rol bij de uiteindelijke beoordeling", zegt Lars Kortleven, die ook een talentvolle voetballer is bij Victoria'04 in de Broekpolder. Niet alleen de jury had een belangrijke stem bij de uiteindelijke verkiezing, maar het publiek kon vooraf stemmen en daar is volop gebruik van gemaakt.

Meer berichten