Liesveld heeft eigen mascotte: Liesje!

Vlaardingen - Ze heeft een doel, beroemd zal ze worden en daarom is ze zomaar te spotten in het centrum van Vlaardingen. Ze shopt voor nieuwe outfits, haalt lekker eten, helpt in de horeca én doet diverse andere dingen in het centrum. Ze is niet te missen, heb jij haar dan ook al voorbij zien komen? Wie ze is? Het is Liesje!!

Liesje is de nieuwe mascotte van Winkelcentrum Liesveld, je kunt haar zomaar tegen het lijf lopen. Ze wordt namelijk afgebeeld op plakplaatjes waarbij ze verschillende dingen onderneemt en koopt. Ze staat afgebeeld op 15 verschillende plakplaatjes, te sparen bij de Liesveld-winkeliers.

Omdat je pas beroemd bent als je écht zichtbaar bent is ze ook afgebeeld op de nieuwe Liesveld-shoppers, mooie boodschappentassen waarmee je makkelijk kunt winkelen! Een extra verrassing: De komende maanden zijn er een paar momenten dat Liesje door het winkelcentrum loopt samen met MisterX en ze zomaar jouw aankopen kunnen vergoeden. Je moet dan natuurlijk wel met een Liesveld-shopper te vinden zijn in het winkelcentrum.

Op de speciale kindermiddagen, zaterdag 30 maart, woensdag 10 april, zaterdag 20 april en woensdag 1 mei, kunnen kinderen met Liesje op de foto.

Meer berichten