Foto:

CDA'ers geven Allart van Heemstede wegwijzerbord

Vlaardingen - Scoutinggroep Allart van Heemstede draait prima, maar niet iedereen weet deze groep aan de Lemsterlandhoeve makkelijk te vinden. Daarom gaf het CDA een wegwijzerbord aan de groep.

Dat gebeurde op zaterdag 16 maart, toen de CDA-campagnebus in Vlaardingen arriveerde aan de Frieslandlaan met CDA-kandidaten voor Provinciale Staten en waterschappen.

De Vlaardingse kandidaten Bram Keizerwaard (11e op de kandidatenlijst Provinciale Staten) en Heleen Visser (10e op de kandidatenlijst voor het Hoogheemraadschap Delfland) reikten het bord uit aan Jasper Hoekstra, voorzitter van Allart van Heemstede. Dat deden zij in het bijzijn van andere CDA-kandidaten voor de Provinciale Staten en waterschappen, en een aantal landelijk bekende CDA'ers.

Scoutinggroep Allart van Heemstede heeft de gemeente al eerder gevraagd om een wegwijzerbord. Dat bord kwam er toen niet. Het CDA is voor een overheid die vlot samenwerkt met vrijwilligersorganisaties. Vandaar het gebaar om het gevraagde bord aan Allart van Heemstede te geven. Omdat het ook het weekend was van NLDoet hebben een aantal CDA-leden ook meegeholpen bij scouting.

Meer berichten