Hans Zevenbergen samen met Bianca Mak verantwoordelijk voor de introductie van het Tenniskids Totaal lidmaatschap bij Holy (Foto: Peter Spek).
Hans Zevenbergen samen met Bianca Mak verantwoordelijk voor de introductie van het Tenniskids Totaal lidmaatschap bij Holy (Foto: Peter Spek). (Foto: Peter Spek)

Een Tenniskids Totaal lidmaatschap bij Holy

Tennisclub Holy introduceert sinds dit jaar het Tenniskids Totaal lidmaatschap. "Dit is een nieuw lidmaatschap met als doel nieuwe jeugdleden aan te trekken en bestaande leden te behouden", zegt Hans Zevenbergen, nu nog secretaris van de club uit de Holy maar de beoogde nieuwe voorzitter.

door Peter Spek

Vlaardingen - "Het Tenniskids Totaal lidmaatschap is een all-in-one jaarlidmaatschap voor jeugd tot en met 10 jaar waarmee één bedrag wordt betaald voor lidmaatschap, training, competitie, jeugdactiviteiten en begeleid spelen", zegt Hans Zevenbergen. "Het is een pakket waarmee de jeugd een leuke start kan maken met tennis en voor de ouders de zekerheid dat in de loop van het seizoen bij nieuwe activiteiten niet weer om geld wordt gevraagd." Hans Zevenbergen wil met het Tenniskids Totaal lidmaatschap de jeugd meer betrekken bij het tennis en de club. "Wij bieden voor 90,00 euro meer tennismogelijkheden in minstens 16 lessen, spelen in de competitie en toernooien, meer vrij spelen en leuke sociale activiteiten." Gecertificeerde trainers geven de lessen. Ook bij Holy kent het ledenaantal de laatste jaren een dalende tendens. "Ook bij de jeugdleden is dat het geval. Op dit moment telt de groep 40 deelnemers en wij hopen zo meer aantrekkingskracht uit te oefenen." Informatie:
jeugdcommissie@tvholy.nl.

Meer berichten