Break Dance
Break Dance (Foto: Leo Snijders)

Kermis van 26 tot en met 31 maart aan Broekweg

Vlaardingen - De Vlaardingse Voorjaarskermis komt weer naar de stad. Van dinsdag 26 tot en met zondag 31 m staat ie opgesteld aan de Broekweg.

Evenals vorige jaren zal het gehele kermisterrein zijn voorzien van evenementhekken, een aparte post voor toezicht & beveiliging en zijn er EHBO’ers aanwezig.

Er komen spannende draai- en snelheidsattracties en natuurlijk ook weer traditionele snoepkraampjes, verkoop van suikerspinnen en zelfs oliebollen. Door de grote belangstelling voor de kermissen investeren de exploitanten jaarlijks flink in nieuwe kermiszaken om zo aan de steeds hogere verwachtingen van het publiek te kunnen voldoen.

Het moet nieuw zijn, maar vooral ook snel. Een goede kermis wordt gekenmerkt door een afgewogen mix aan groot vermaakzaken, kinderzaken en specifieke kermisautomaten.

De kermis is de laatste vijftien jaar erg veranderd. Nostalgische attracties maken meer en meer plaats voor moderne elektronica, maar toch blijft er een tikkeltje van die nostalgie behouden door bijvoorbeeld een spookhuis een moderner jasje aan te trekken. Wat kunnen de bezoekers zoal verwachten? De autoscooter, Booster, Euroball, Lijntrek, Grijpkranen, Pusher, Jackpot, Trampoline, De Break Dance, Schietsalon, Skeebal, Eendjes vangen, Draaimolen, Suikerspin , Oliebollen, Snack, Snoepkraam, Cocacola spel, Funhouse, Rups, en nog veel meer.

Op woensdag 27 en zondag 31 maart wordt er een euro dag gehouden. Voor een gereduceerd tarief zijn (bijna) alle attracties beschikbaar.

Op zaterdag 30 maart zullen vanaf 15.00 uur twee meet & greetfiguren op de kermis aanwezig zijn, die graag met de aanwezige kinderen op de foto gaan.

De openingstijden van de Vlaardingse kermis zijn: dinsdag / woensdag / donderdag van 15.00 t/m 22.00 uur op de vrijdag van 15.00 t/m 23.00 uur / zaterdag is de kermis open van 14.00 t/m 23.00 uur. Zondag gaat de kermis open van 13.00 t/m 22.00 uur.

In verband met de opbouw van de kermis is het parkeerterrein (Broekweg) gesloten voor alle voertuigen vanaf maandag 25 maart 07.00 uur.

Meer berichten