Cion-trainerskoppel Najim Nasri en Slobodan Dutina zag hun aanvallers (in donker tenue) tegen Charlois te sporadisch voor de Rotterdamse goalie opduiken. De Vlaardingers waren kansloos: 5-1. (Foto: Persgroep/gsv)
Cion-trainerskoppel Najim Nasri en Slobodan Dutina zag hun aanvallers (in donker tenue) tegen Charlois te sporadisch voor de Rotterdamse goalie opduiken. De Vlaardingers waren kansloos: 5-1. (Foto: Persgroep/gsv) (Foto: )

Gaat het Cion lukken Nasri en Dutina vast te leggen?

VLAARDINGEN – Nog steeds is niet duidelijk of Cion ook komend seizoen geleid wordt door het koppel Slobodan Dutina/Najim Nasri. "Het is mijn laatste seizoen", kondigde 'Nas' in december aan. "We praten er tijdens het trainingskamp over", meldde voorzitter John Bel. Witte rook bleef uit.

Die lijkt nog op zich te laten wachten. "We zijn er nog niet uit", stelt Nasri. "En het bestuur ook niet. Kijk, we zijn hier bijna vijf jaar bezig en dan moet je je afvragen of zij niet zijn uitgekeken op ons, op die twee ouwetjes. Of zijn wij niet uitgekeken op de club." Dutina zit op dezelfde golflengte: "Hij heeft me destijds naar Cion gehaald. Wij hebben dezelfde denkbeelden over voetbal. Laatst vroeg het bestuur wat ik zou doen als Najim zou vertrekken. Dan ga ik ook. Samen uit, samen thuis." Volgens de twee zijn ze ook met teveel andere zaken bezig. Nasri: "Met zijn tweeën trekken we zo'n beetje de kar. Dat houdt een keertje op. De sponsor stopt, maar het mag niet onze taak zijn een nieuwe te zoeken." Toch is de liefde voor de club niet over. "We zijn ambitieus. Willen de tweede klas halen. Willen verjongen en ook spelers halen. Die komen niet zomaar. Daar moet je iets tegenover stellen. Dat is er niet." Volgens de twee is de deur niet dicht. "We willen er best uit komen. Mocht dat niet lukken hoop ik dat ze goede vervangers achter de hand hebben. Misschien gaan wij binnen de club dan wel iets anders doen."

Meer berichten