Bij Cion gaat de clubleiding ervan uit, dat deze dugout de thuisbasis blijft voor Najim Nasri en Slobodan Dutina. (Foto: Persgroep/gsv)
Bij Cion gaat de clubleiding ervan uit, dat deze dugout de thuisbasis blijft voor Najim Nasri en Slobodan Dutina. (Foto: Persgroep/gsv)

Cion hoopt dat Nasri en Dutina verlengen

"Dit is mijn laatste seizoen", onthulde Cions Najim Nasri in het Oudejaarsprogramma van Omroep Vlaardingen. Of dat ook echt gaat gebeuren is de vraag. Het voetbaldier had eerder al eens aangekondigd te vertrekken als Cion geen kampioen zou worden. DVO'32 pakte de titel.

Vlaardingen - Het trainerskoppel verlengde echter alsnog, nadat de clubleiding en de spelersgroep een dringend beroep op deed. Zo ziet het er nu ook uit. Voorzitter John Bel zei van niets te weten en gaat er van uit dat het duo, zoals afgesproken, nog twee seizoenen blijft. "Het zal de frustratie na het verlies bij De Zwervers zijn", stelde Bel. "Ik kan behoorlijk impulsief reageren op een nederlaag", had Nasri de luisteraars verteld.

Komend weekeinde zitten de trainers met Cions technische leiding aan tafel.

Sportagenda

VOETBAL (oefen): zat Nieuwenhoorn-Zwaluwen (14.30), VDL-Cion (14.30), SVV/za-HWD (14.30); zon VFC/zo-KethelSpaland/zo (14.00), Excelsior'20-HVV (14.00).

BADMINTON: vrij Kethelhaghe 20.00 TSF-Maassluis.

HANDBAL: zat MHV'81-Twist (da); zon Dios 2-Twist/U(h).

KORFBAL: zat OZC-Twist, Schiedam Groenoordhal 17.10 Nexus-Atlas.

VOLLEYBAL: zat sporthal 15.30 Holy Move4U-Krimpen(da), 17.30 Move4U-Vollido 2(h).

Meer berichten