Met de opbrengst van de quiz werd er een recordbedrag van €800,- ingezameld voor het goede doel, de Stichting Sjaak Foundation.
Met de opbrengst van de quiz werd er een recordbedrag van €800,- ingezameld voor het goede doel, de Stichting Sjaak Foundation. (Foto: pr)

Opbrengst Grote Vlaardingen quiz € 800 voor Stichting Sjaak Foundation

Vlaardingen – Voor het vierde jaar op rij organiseerde het CDA de Grote Vlaardingen quiz in de bomvolle Irish Pub. De quiz bestond uit vragen over bekende Vlaardingers, actueel nieuws en bekende plekken. Alles kwam voorbij. Van geschiedenis tot heden, van de Holy tot de Westwijk. De quiz werd gemaakt en gepresenteerd door Teyt Entertainment: Tjerk van der Ende en Yke Takens.

Met de opbrengst van de quiz werd er een recordbedrag van €800,- ingezameld voor het goede doel, de Stichting Sjaak Foundation. De stichting was vertegenwoordigd met de teams Bavianen vrouwtjes en Bavianen mannetjes. Bavianen staat voor "Bewust actieve Vlaardingers in actie". Raadslid Marieke Thommis: "Dit jaar heeft het CDA gekozen voor de Stichting Sjaak Foundation. Zij ondersteunen jaarlijks meerdere maatschappelijke doelen in Vlaardingen, door middel van het organiseren van activiteiten. Om deze activiteiten te blijven organiseren, is geld nodig".

Er deden 19 teams mee waaronder de 'Viswijven', 'Het college van B&W' en 'De Vengaboys'. De teams bestonden uit maximaal 6 personen. Het team "De Van Ruytenburchjes" was de grote winnaar van de quiz. Zij kregen uit handen van CDA raadslid Marieke Thommis zes stickersets van het Vlaardings Monopoly spel, deels gesponsord door de bedenkers en makers van het spel: Martijn Odijk en Ilona Bruins.

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde avond en zien we uit naar de vijfde editie in 2019!

Meer berichten