Bekende Vlaardingers, actueel nieuws en bekende plekken: er komt van alles voorbij.
Bekende Vlaardingers, actueel nieuws en bekende plekken: er komt van alles voorbij. (Foto: Peter Spek)

Grote Vlaardingen Quiz voor het goede doel

Vlaardingen - Het is eind december en dat betekent dat het weer tijd is voor De Grote Vlaardingen Quiz: de speciale quiz over Vlaardingen. Bekende Vlaardingers, actueel nieuws en bekende plekken: er komt van alles voorbij. Van geschiedenis tot heden, van de Holy tot de Westwijk. Dé quiz voor de echte Vlaardinger.

Dit alles gebeurt op initiatief van de lokale CDA-fractie. Het doel is om, behalve een gezellige avond te hebben en een felle strijd te voeren om de onmetelijke eer, geld in te zamelen voor een goed doel: de Sjaak Foundation.

Iedere Vlaardinger is uitgenodigd om met zijn of haar team (maximaal zes personen) deel te nemen aan de vierde editie van deze quiz. Om deel te nemen betaalt een team het minimumbedrag van 25 euro. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel.

Aanmelden

De quiz wordt gehouden in The Irish Pub Vlaardingen en gemaakt en gepresenteerd door Teyt Entertainment: Tjerk van der Ende en Yke Takens.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@theirishpubvlaardingen.com of teyt.entertainment@outlook.com. De quiz begint op 27 december om 19.30 uur.

Zorg dat je er snel bij bent! Want vol is vol!

Meer berichten