Groep 4 met juf en burgemeester bij het schilderij
Groep 4 met juf en burgemeester bij het schilderij (Foto: Jozet Niehof)

Vlaardingse Dagschool Erasmus op de thee bij de burgemeester

De kinderen van groep 4 van Vlaardingse Dagschool Erasmus zijn bij burgemeester Annemiek Jetten op de thee geweest. Ze hebben in opdracht een kunstwerk gemaakt. Dat hebben ze op 14 december afgeleverd op het stadhuis en aan haar persoonlijk overhandigd. Het kunstwerk komt in het kantoor van de burgemeester te hangen. De burgemeester nam de tijd om vragen van alle kinderen te beantwoorden en ze had er zelf ook nog wel een paar voor de kinderen. Het schilderij werd onthuld en er was ook tijd om foto’s te maken. De burgemeester vond het idee van het schilderij heel leuk.

Activiteiten in de groepen

De kinderen van groep 4 hebben samen met hun juf bedacht wat nu echt mooi zou zijn om in het stadhuis te hangen. Ze kregen al snel het idee om alle belangrijke gebouwen van Vlaardingen te schilderen. Met elkaar hebben ze een lijst opgesteld met typische Vlaardingse dingen, zoals het centrum met de bioscoop, de Hoge Witte en zwembad de Kulk. Ieder kind heeft 1 ding hiervan geschilderd op één groot doek.

Over de school en peuterspeelzaal

Vlaardingse Dagschool Erasmus beschikt ook over een inpandige peuterspeelzaal. Spelen, stimuleren, ontwikkelen en ontmoeten, dat zijn de kernfuncties van de peuterspeelzaal Erasmus. Kinderen van 2 tot 4 jaar leren in een ongedwongen sfeer en in een veilige omgeving om met leeftijdsgenootjes om te gaan. Kinderen komen gemiddeld twee dagdelen per week naar de peuterspeelzaal. Bent u geïnteresseerd in de peuterspeelzaal? U bent van harte welkom om eens te komen kijken. Het telefoonnummer is 06- 452 40 538. Via de website van Wijzer in Opvang & Onderwijs (www.wijzer.nu) kunt u uw kind aanmelden voor de peuterspeelzaal.

Rondleiding door de school

Bent u geïnteresseerd en wilt u kennismaken met Vlaardingse Dagschool Erasmus? Belt u dan voor een rondleiding en nadere kennismaking naar Liset Dagelet, waarnemend directeur, via telefoonnummer 010-434 99 68. U bent van harte welkom!

Meer berichten