De Vlaardingse kunstenaars Hanneke Talmon en Wim Paalberends
De Vlaardingse kunstenaars Hanneke Talmon en Wim Paalberends (Foto: M. Talmon)

Expositie 'Van Abstract tot Portret'

Vlaardingen - Op vrijdag 30 november heeft met veel belangstelling de opening plaatsgevonden van de expositie van de Hanneke Talmon en Wim Paalberends in Tavenu Maasland. De expositie werd geopend door de Vlaardingse kunstenaars zelf en vertelden in het kort over hun werk.

Hanneke vertelde in het kort hoe zij op ideeën komt voor haar werk. De bron van haar schilderwerk is het maken van foto’s van bijzondere onderwerpen. Wim vertelde over de innerlijke weg die hij aflegt om een schilderij te voltooien.

De bezoeker zal merken dat er overeenkomsten zijn in de werken van beide kunstenaars. Maar toch is overduidelijk aanwezig de verschillende stijlen van Hanneke en Wim.

Opvallend is de opstelling van de panelen. Ze zijn zo geplaatst dat de bezoekers nieuwsgierig worden gemaakt om ook achter een paneel te kijken wat daar geëxposeerd wordt. De geïnteresseerde krijgt hierdoor een reis van bewondering en verrassing aangeboden.

Kennismaken met het werk van de kunstenaars kan tijdens de looptijd van de expositie van 30 november tot en met 30 december 2018. De openingstijden van Tavenu zijn op woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Tavenu is gevestigd aan het Pynasplein 5 in Maasland.

Meer berichten