Gehavend Move4U wint eenvoudig van WHV

Vlaardingen – Het eerste damesteam van volleybalvereniging Move4U heeft afgelopen zaterdag met ruime cijfers gewonnen van WHV uit Aperen. Dit mag best bijzonder genoemd worden want vanwege vakanties en blessures, kon Move4U ternauwernood voldoende speelsters op de been brengen. Coach Martijn Kroonen moest daardoor behoorlijk improviseren en een aantal speelsters stonden op een positie waar zij nog niet eerder gestaan hadden.

Deze wijzigingen leverden eigenlijk alleen aan het begin van de eerste set wat problemen op waardoor het tot het eind van de set spannend bleef. De set werd met 25-22 wel gewonnen.

Doordat de verdediging als een huis stond kon spelverdeelster Roos Slooter de aanvallers prima vinden. Met name de middenaanvalsters wisten de bal veelvuldig op de grond te krijgen. WHV wist geen raad met de aanvalskracht van Move4U en de resterende 3 sets (25-12, 25-9 en 25-15) werden eenvoudig gewonnen door de Vlaardingse dames.

“Ik ben trots op alle meiden” aldus coach Martijn Kroonen. “Ondanks de nodige wijzigingen in het team stond de organisatie en kwam iedereen de gemaakte afspraken goed na”. Door de overwinning stijgt Move4u naar een plaats in de subtop.

Meer berichten