Jeugdmusicalkoor Applaus
Jeugdmusicalkoor Applaus (Foto: Piet Opmeer)

Jeugdmusicalkoor Applaus staat weer op de planken

Vlaardingen - De zenuwen gieren door je keel. Het doek gaat open en de spotlight aan. Er is geen weg meer terug, want...  het is Showtime!  Op 10 en 11 november in de Harmonie!

Tijdens de nieuwste productie van Jeugdmusicalkoor Applaus, bekend van voorstellingen als De Kleine Prinses en Narnia, krijgt het publiek een kijkje in alle spanningen achter de schermen en successen in de spotlights. De zangers en zangeressen weten als geen ander dat een voorstelling HET moment is na maandenlang repeteren. Er is genoeg te beleven in deze muzikale familieshow met een lach en een traan, vol bekende musicalliedjes opgevoerd door jonge podiumtijgers.

Applaus is een gezellig koor met ruim 30 jeugdige talenten tussen 8 en 18 jaar. In 2017 vierde het koor haar 25-jarig jubileum. Grondlegger was Anja Brands en nu staat het koor onder de enthousiaste artistieke leiding van Nicole Koning-Bouw.

Eens per twee jaar voert het jeugdkoor een grote voorstelling op in theaters in de regio. Recente succesvolle voorstellingen waren De kleine prinses, Grimmsalabim, Peter Pan en Narnia. Tussendoor treedt het koor ook regelmatig op in kleine zalen. Elke week worden gevarieerde lessen gegeven op het gebied van zang, dans en spel om alle talenten nog verder te ontwikkelen.

Kom gerust een kijken tijdens de repetitie en anders natuurlijk in de Harmonie 10 & 11 november. Kaarten verkrijgbaar via de Stadsgehoorzaal.

Meer berichten