Voor Victoria'04-trainer Rob Storm  zijn ook de bekerwedstrijden een onderdeel van de voorbereiding. Zaterdag volgt de uitbeurt bij Lyra en een week later de derby tegen Cion (Foto: Persgroep/gsv)
Voor Victoria'04-trainer Rob Storm zijn ook de bekerwedstrijden een onderdeel van de voorbereiding. Zaterdag volgt de uitbeurt bij Lyra en een week later de derby tegen Cion (Foto: Persgroep/gsv) (Foto: )

Victoria'04 legt lat hoog: 'We gaan voor promotie'

VLAARDINGEN – Zo flitsend en flonkerend als Victoria'04/za het Westlandse Quintus zaterdag in de eerste helft van het kunstgras speelde, zo mat en onzichtbaar opereerde het na de pauze. Het resultaat: de 2-1 van halverwege werd 2-4 verlies. Het geeft te denken.

En werk aan de winkel voor trainer Rob Storm en zijn spelers. "Voor de rust was er veel voetbal en dreiging naar voren", analyseerde hij het bekerduel bij WaterwegSport van Omroep Vlaardingen, "maar het lukte niet om dat vol te houden." Hij merkte, dat nogal wat spelers na een uur, zoals hij het schetst, "minder arbeid konden leveren." Vooralsnog tilt hij er niet zwaar aan. "Deze periode, ook de bekerwedstrijden, tellen wat mij betreft als voorbereiding. We beschikken over een grote groep en de keuze wie uiteindelijk de A-selectie gaan vormen moet nog gemaakt worden. Op het toernooi van KethelSpaland hebben we het vorige week een half uur prima gedaan. Nu wat langer. We zijn nog volop in opbouw."

Dat zijn formatie door andere clubs in de vierde klasse E getipt wordt als titelkandidaat, gaat hij niet uit de weg. "We gaan voor promotie. Dat moet je willen uitspreken. Maakt niet uit af dat door een kampioenschap of nacompetitie bereikt wordt. Maar we beginnen de competitie dadelijk wel tegen sterke tegenstanders als Hermes DVS en Maense. Dat zijn testcases, die duidelijk gaan maken waar we staan."

Meer berichten