Luisteren naar je pen
Luisteren naar je pen (Foto: Christine de Vries)

Creatief Schrijven

Luisteren naar je pen© is de naam van de basiscursus creatief/ intuïtief dagboekschrijven van Christine de Vries, oprichter van Shodo. Sinds 2001 heeft de Vries deze cursus al aan honderden mensen gegeven. De vraag is echter zo groot, dat zij cursusleiders heeft getraind en gecertificeerd om deze basiscursus aan te bieden in heel Nederland.

Samen met deze groep cursusleiders organiseert zij op zaterdag 8 september een landelijke introductieworkshop om mensen in kleine groepen kennis te laten maken met deze inspirerende schrijfmethode. Door korte speelse schrijfoefeningen leren we te luisteren naar ons pen, te kijken met de ogen van ons hart en zodoende aandacht te hebben voor wat er echt toe doet.

De Vlaardingse Inge Verhoeff is één van die gecertificeerde cursusleiders die 8 september meedoet aan de landelijke introductieworkshop. Van 10.30-12.30 en van 13.30–15.30 uur heb je de mogelijkheid om bij haar de introductieworkshop te volgen. Locatie Schrijf D’Inge, Vossenstraat 40 in Vlaardingen

Deze workshop kost € 15 per persoon. Aan het einde van de workshop ontvangt iedere deelnemer een waardebon ter waarde van € 15 voor de basiscursus.                                        

Ervaring met (dagboek)schrijven is niet nodig. Vooraf reserveren, in dit geval bij Inge Verhoeff, is echter wél noodzakelijk! Dit doe je door een mail te sturen naar schrijfdinge@gmail.com

Een complete overzichtslijst van deelnemende cursusleiders kan men vinden op www.shodo.nl

Meer berichten