Showbrassband Thalita heeft een nieuw onderkomen in Vlaardingen. (Foto: Joey Slingerland)
Showbrassband Thalita heeft een nieuw onderkomen in Vlaardingen. (Foto: Joey Slingerland) (Foto: )

Nieuw onderkomen voor Showbrassband Thalita

Door Peter Spek

VLAARDINGEN – Showbrassband Thalita heeft een nieuw onderkomen gevonden in Vlaardingen. De repetities zullen in het vervolg plaatsvinden in het sportcentrum Holy aan de Korhoenlaan, waar ook genoeg ruimte is voor de opslag van de muziekinstrumenten.

Een aantal jaar geleden had het muziekkorps, na het gedwongen verlaten van hun verenigingsgebouw aan de Surinamesingel, onderdak gevonden in Kindercentrum de Ark in Holy. "Hier hebben wij met plezier gerepeteerd. Maar helaas bleek dit uiteindelijk voor ons niet de beste oplossing te zijn. Wij kwamen bijvoorbeeld toch nog wat opslagruimte te kort", zegt Arjo Boerdam van Thalita. "Wij hebben nu een locatie gevonden waar wij als korps alles onder één dak hebben en kunnen repeteren. Wij zijn blij dat dit nu kan in het nieuwe onderkomen aan de Korhoenlaan. Zo vinden onze muziekrepetities van Thalita en Thalita Extra hier plaats in de aula van het gebouw van Mavo VOS en kunnen wij onze shows en exercitierepetities houden in de sporthal. Wij gaan dan ook vol goede moed de toekomst tegemoet."
Showbrassband Thalita kan overigens nog versterking gebruiken op alle instrumenten en repeteert iedere dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Meer berichten