Logo grootvlaardingen.nl


Direct na een tour door Azië, werden de LNY TNZ met een helikopter naar vier Koningsdagfestivals gevlogen. En het houdt niet op: deze maand touren ze door Amerika en Azië. (Foto: Valentin Remy)
Direct na een tour door Azië, werden de LNY TNZ met een helikopter naar vier Koningsdagfestivals gevlogen. En het houdt niet op: deze maand touren ze door Amerika en Azië. (Foto: Valentin Remy)

LNY TNZ gaan groter en gekker

Jan Stadhouders en Mitchell Vreeswijk, samen internationaal bekend als LNY TNZ, blijven hun DJ-carrière zien stijgen. Dit jaar gaan ze naar eigen zeggen "nog groter en gekker!"
Door Britt Planken
VLAARDINGEN - Koningsdag was voor LNY TNZ overweldigend. Werden ze vorig jaar nog in een auto naar de grootste feesten gereden, dit jaar werd het duo met een privé helikopter verplaatst. "Het schema was zo heftig dat we het niet konden aanrijden. Met de heli zijn we letterlijk een stapje hoger gegaan. Het was echt vet en geeft toch een soort allure", vertelt Jan. Het was tevens de dag dat de heren hun nieuwe danceplaat After Midnight voor het eerst live draaiden. "Mensen zaten echt te wachten op een nieuwe single", zegt Jan. "Gelukkig werd het nummer goed ontvangen." Radiostation SLAM! promoveerde de single direct tot Grandslam, waardoor deze een week lang extra vaak werd gedraaid. "We vinden 'm te gek!", zei DJ Jordi Warners van SLAM! over de nieuwe plaat. Het nummer is ontstaan in LA. Een Canadese zangeres, die eerder samenwerkte met artiesten als Afrojack en Tiësto, zong het in. Daarnaast werd een verrassend element toegevoegd in de vorm van een rapper, die onder andere heeft samengewerkt met 50 Cent. De 'schijt aan genres' mentaliteit van de heren komt dus duidelijk naar voren. Eind mei komt er nóg een nieuwe single uit, onder het label van Spinnin' Records. Dit is wereldwijd hét grootste platenlabel op het gebied van dancemuziek! "Deze plaat wordt iets steviger, zoals onze oude fans gewend zijn. De balans tussen de radio- en clubmuziek vinden wij juist leuk. Dat willen we er zeker inhouden!"
www.lnytnz.com

Britt Planken
Meer berichten
Shopbox