Logo grootvlaardingen.nl


Foto: Hans van Oosterhoudt

CWO in halve finale

VLAARDINGEN – CWO heeft zich als eerste geplaatst voor de halve finales van het Vlaardings kampioenschap. Tot die conclusie kwamen de rekenmeesters na de 0-3 winst van de tweedeklasser op vierdeklasser Victoria'04/za. In poule C gaat de strijd om de hoogste klassering tussen CWO en Zwaluwen, dat op 15 mei het thuisduel tegen Victoria'04/za (aanvang 20.00 uur) nog voor de boeg heeft. Mocht Zwaluwen met meer dan 3-0 winnen, dan gaat het als poulewinnaar naar de volgende ronde. CWO staat dan als beste nummer tweede (en ten koste van Deltasport, dat ook 4 punten heeft, maar een minder doelsaldo) op 29 mei of 5 juni in de halve finale.

In de Broekpolder was CWO, dat in een flonkerend uittenue speelde, al snel de bovenliggende partij. Victoria'04/za gaf wel tegengas, maar dook zelden gevaarlijk op voor doelman Armando Mostert. Marleyzon Mejia zette de CWO op 0-1 en Arij van Bree op 0-2. Na de hervatting kopte Jeilly Moreno het team van trainer Francisco Roque da Silva naar de eindstand.

Meer nieuws over het verloop van de voorrondes van het Vlaardings kampioenschap is te vinden op: www.vlaardingsvoetbal.nl

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox