Foto: Hans van Oosterhoudt

Kaarten voor Ronald

Vlaardingen - Onlangs druppelde op de redactie een bijzonder verzoek binnen uit Katwijk. Of wij een oud-Vlaardinger konden helpen bij het uitoefenen van zijn grote hobby. Of liever gezegd: of de lezers hem kunnen helpen bij zijn hobby, het verzamelen van allerhande dingen over Vlaardingen. Natuurlijk!
Het gaat in dit geval om Ronald van der Waal. Ronald woont al zes jaar bij Philadelphia op de Noordmanshof in Katwijk. Hij is jarig op 14 mei en wordt dan 53 jaar.

Zijn hobby's zijn foto's en ansichtkaarten van Vlaardingen verzamelen.

''Ik heb al foto's van het Holy-ziekenhuis en van de stadsbus van de R.E.T. Nummers 52 en 56. Ik ben ook lid van de historische vereniging Beems'', schrijft hij.

''Ik heb op de Zonnehof en de Ericaschool gezeten, bij juffrouw Merwven.'' Misschien dat dat bij enkele Vlaardingers een stukje herkenning geeft?

Heeft u nog foto's of andere leuke dingen van Vlaardingen, dan kunt u ze sturen naar Ronald van der Waal, Noordmanshof 71, 2221LD in Katwijk.

Het zou toch leuk zijn om Ronald met zijn verjaardag te bedelven onder de Vlaardingse spulletjes? ''Ronald is geboren in Vlaardingen en heeft daar tot zijn 6e gewoond. Vlaardingen heeft nog altijd een grote plek in zijn hart. Misschien reageren er ook wel een aantal oud-klasgenoten'', schrijft zijn begeleidster in Katwijk, die het beste met hem voor heeft en hoopt dat de oproep succes heeft.

Meer berichten