Kom zaterdag 18 mei auditie doen in de Harmonie. Leuk!
Kom zaterdag 18 mei auditie doen in de Harmonie. Leuk!

Kom auditie doen! Wie wordt de nieuwe Peter Pan?

Stichting On Steetsj zoekt voor de nieuwe voorstelling 'Peter Pan' acteurs vanaf 8 jaar en ouder. Dat kunnen jongens of meisjes zijn.

Schiedam - De voorstelling On Steetsj speelt het wereldberoemde verhaal van J. M. Barrie, over de jongen die niet op wilde groeien. Vlieg samen naar Neverland, langs het zeemeerminnenmeer, voorbij het Woud van de Weeskids, naar het gevaarlijke Piratenschip. Stilzitten is er in deze versie van het verhaal niet bij: iedereen wordt uitgenodigd om samen met Peter, Wendy, de Weeskids, de Indianen, de Piraten keihard mee te klappen, te roepen, te zingen en Kapitein Jimmy Haak uit te joelen. Een vrolijke en avontuurlijke voorstelling waarbij iedereen weer even kind is en nooit meer op wil groeien. Voor iedereen vanaf 6 jaar.
Wanneer zijn de audities? Zaterdag 18 mei in de Harmonie van de Stadsgehoorzaal, van 11.00 tot 17.00 uur. Inschrijven kan door een inschrijfformulier in te vullen op de website www.onsteetsj.nl . Deelname is kosteloos. Als je wordt aangenomen om mee te spelen, moet je een spelersbijdrage van € 50,- betalen voor de volledige productie, die in meerdere termijnen voldaan kan worden.
De uitvoeringen zijn in de tweede week van de kerstvakantie, in de Harmonie van de Stadsgehoorzaal. De repetities zijn vanaf 7 juni iedere donderdagavond van 19.00 tot 21.30 uur in het atelier van Dream Seamstress aan de Vondelweg 87 te Rotterdam.

Meer berichten