Foto: RTL4

Manouk Pheifer uitgeschakeld

Door Peter Spek

VLAARDINGEN – Manouk Pheifer is er niet in geslaagd door te dringen tot de Sing Off bij het populaire muziekprogramma The Voice Kids van RTL4. De 14-jarige Vlaardingse moest afgelopen vrijdagavond in de battles haar meerdere erkennen in Kaylee.
Manouk maar ook Bram verlieten teleurgesteld het podium. Coach Douwe Bob koos voor Kaylee, maar had het wel moeilijk met deze beslissing. "Alle drie de kandidaten verdienen door te gaan naar de volgende ronde, maar er kan er maar één door", liet hij weten en voegde er nog aan toe dat Manouk een schitterende vibrato in haar stem had dat hij nog niet eerder had gehoord.
"Natuurlijk ben ik teleurgesteld", zegt de Vlaardingse daags na de uitzending. "Maar de ervaring die ik heb opgedaan nemen zij niet meer van mij af en kan ik gebruiken in mijn verdere zangcarrière." Manouk Pheifer kijkt ondanks haar uitschakeling wel tevreden terug op haar optreden samen met Kaylee en Bram in deze battles met het nummer Too good at goodbyes. "Ik heb heel wat vrienden en vriendinnen overgehouden aan deze optredens en wie weet wat er nog uit voort kan komen."

Meer berichten