Foto: L.Snijders

Hij komt weer naar de stad: de kermis!

Vlaardingen - Eenmaal per jaar wordt er een voorjaarskermis georganiseerd in Vlaardingen. Was dit de afgelopen jaren op het parkeerterrein bij het Buizengat (Hoflaan), in 2018 zal deze kermis weer gehouden worden op evenemententerrein Broekweg.

Evenals vorige jaren zal het gehele kermisterrein zijn voorzien van evenementhekken, aparte posts voor toezicht & beveiliging en de EHBO.

Er zijn verschillende attracties, van de spannende draai- en snelheidsattracties tot de traditionele snoepkraam, suikerspinstand en natuurlijk de botsauto's.

Een goede kermis wordt gekenmerkt door een afgewogen mix aan groot vermaakzaken, kinderzaken en specifieke kermisautomaten. Een goede exploitant blijft zich telkens vernieuwen door de aanschaf van nog attractievere kermiszaken. Zelfs de ouderwetse draaimolen is een stuk moderner en fraaier dan in vroeger tijden. De kermis anno 2018 bestaat voornamelijk uit supersonische attracties en zo komen de exploitanten tegemoet aan de wensen van het publiek, maar gelukkig komen er naar Vlaardingen ook andere attracties Op een kermis moet je immers ook kunnen happen in een suikerspin.

Wat komt er zoal deze week naar Vlaardingen? De autoscooter, Wippie, Booster, Euroball, Lijntrek, Grijpkranen, De Break Dance en de Rups. Maar natuurlijk nog veel meer.

Woensdag 11 april en zondag 15 april zal er een euro-dag gehouden worden. Voor een gereduceerd tarief zijn ( haast ) alle attracties beschikbaar.

Op zaterdag 14 april zullen er vanaf 15.00 uur nog twee leuke beren op de kermis aanwezig, die graag met de aanwezige kinderen op de foto gaan.

De openingstijden van de Vlaardingse kermis zijn: dinsdag / woensdag / donderdag van 15.00 t/m 22.00 uur op vrijdag van 15.00 uur t/m 23.00 uur en zaterdag is de kermis open van 14.00 t/m 23.00 uur

Zondag gaat de kermis open van 13.00 t/m 22.00 uur.

I.v.m. de opbouw van de kermis is het parkeerterrein (Broekweg) gesloten voor alle voertuigen vanaf zondag 08 april 20.00 uur.

Meer berichten