Foto: Peter Spek

Met K3op de foto

VLAARDINGEN – Dranghekken waren nodig om de grote toeloop van belangstellenden voor de populaire meidengroep K3 ordelijk te laten verlopen. De Belgische meidengroep, bestaande uit Marthe, Hanne en Klaasje, waren naar de vestiging van Albert Heijn in het centrum van de stad gekomen om hun nieuwe show te promoten.

Het personeel had meegedaan aan een wedstrijd waaraan alle Albert Heijn-vestigingen in Nederland mee konden doen: ze moesten een promotiefilmpje maken over K3. Dat filmpje viel zo goed in de smaak bij de jury, met onder andere daarin de meidengroep zelf, dat zij de eerste prijs wonnen.

Het personeel koppelde een liedje aan de producten in de supermarkt. Zij kozen voor 'Liefde is overal' met daarin een link naar trostomaatjes en appelsientjes. Vlaardingen in Beweging greep deze mogelijkheid aan om de jeugd te verrassen op gezonde voedingsproducten, die zij uitgedeeld kregen tijden het wachten. En de belangstelling was groot. Enkele honderden kinderen, veelal vergezeld van moeder, stonden in de rij om met K3 op de foto te gaan voor een meet & greet. Marthe, Hanne en Klaasje namen alle tijd om hun fans te belonen met een mooi plaatje.

Meer berichten