Manouk Pheifer is vrijdag te zien bij The Voice Kids, RTL 4, 20.30 uur. Wij gaan duimen!
Manouk Pheifer is vrijdag te zien bij The Voice Kids, RTL 4, 20.30 uur. Wij gaan duimen!

Manouk Pheifer vrijdag in The Voice Kids

De Vlaardingse Manouk Pheifer staat aanstaande vrijdagavond in het populaire muziekprogramma The Voice Kids van RTL 4.

Vlaardingen - Wordt dit de landelijke doorbraak voor de sympathieke jeugdige Vlaardingse zangeres?
Manouk Pheifer, pas vijftien jaar, heeft al een hele en succesvolle zang- en acteercarrière achter de rug.

Prestaties

Zo was ze was finalist bij het Junior Songfestival 2017, speelde ze op het podium al diverse rollen in musicals waaronder Hij gelooft in mij van André Hazes en het bekende Kruimeltje. Voor eigen publiek is Manouk Pheifer een graag geziene gast op het artiestenprogramma tijdens Koningsdag op het Veerplein. Een hele erelijst voor zo'n jonge artieste!

Blind Auditions

De Vlaardingse staat vrijdagavond in de blind auditions van The Voice Kids en zal alles uit de kast halen om de jury te imponeren.
Dit jaar zijn dat Ali B, Ilse de Lange, Marco Borsato maar ook Douwe Bob, die voor het eerst plaatsneemt in de speciale draaistoel.
Manouk hoopt dat de jury voor haar zal draaien en haalt in ieder geval alles uit de kast met haar glaszuivere stem en steengoede performance.
Op die manier hoopt ze de juryleden ervan te overtuigen om in ieder geval hun stoel voor haar te draaien en haar in hun team op te nemen.

Kijken!

Het zou leuk zijn als heel Vlaardingen vrijdagavond aan de buis gekluisterd zit als onze lokale trots vecht voor een plaatsje in de talentenshow.

The Voice Kids is vrijdagavond te zien op RTL4, om 20.30 uur.

Meer berichten

Shopbox