De deelnemers kregen tips en tricks van kok Katja van der Knaap en gingen vol inspiratie weer naar huis.
De deelnemers kregen tips en tricks van kok Katja van der Knaap en gingen vol inspiratie weer naar huis. (Foto: Argos Zorggroep)

Kookworkshop voor Eetdate vrijwilligers

Vlaardingen - Eetdate vrijwilligers van de OproepCentrale kregen een leuke kookworkshop onder leiding van kok Katja van der Knaap om ook zelf te ervaren dat samen koken en eten heel gezellig is.

Ze kregen van de kok meteen ook tips en tricks voor het zelf organiseren van een Eetdate, kookten aan de hand van een receptenklapper een driegangenmenu voor elkaar en gingen natuurlijk ook gezellig samen aan tafel.

Inspiratie

De workshop gaf hen inspiratie voor het verzorgen van Eetdates voor cliënten van de OproepCentrale. Een Eetdate is er voor mensen die het niet leuk vinden om altijd alleen te moeten eten. Zij kunnen af en toe samen met een vrijwilliger koken en eten.

Ook een Eetdate?

De Eetdate is een project van de OproepCentrale, een vrijwilligersorganisatie in onder meer Vlaardingen en Schiedam. Wie ook eens zo'n Eetdate wil beleven, kan contact opnemen met de coördinatoren van de OproepCentrale via telefoonnummer 010-4278177.

Meer berichten

Shopbox