Team 'Vermiste Katten in Vlaardingen' ging vorige week langs bij Stichting Zwerfkatten Rijnmond en bracht daar een waanzinnig kado, geschonken door Vlaardingers en ondernemers.
Team 'Vermiste Katten in Vlaardingen' ging vorige week langs bij Stichting Zwerfkatten Rijnmond en bracht daar een waanzinnig kado, geschonken door Vlaardingers en ondernemers.

Pluim voor leden Facebookgroep

Door Britt Planken

VLAARDINGEN - Een enorme donatie voor Stichting Zwerfkatten Rijnmond. Vorige week werd daar vanuit de Facebookgroep 'Vermiste Katten in Vlaardingen' een bus gevuld met speelgoed, dierenvoer en lekkernijen ter waarde van ruim €1.500,- gebracht! Dit waanzinnige cadeau is tot stand gekomen dankzij steun uit verschillende hoeken. Zo gaven leden van de groep spullen en Vlaardingse florijnen. Ook dierenarts Kindermans doneerde florijnen die bij haar waren ingeleverd. Alle florijnen werden bij Pets Place aan de Van Hogendorplaan ingewisseld voor dierenvoer en verzorgingsmiddelen. "We kregen ook nog een grote mand vol eten en lekkernijen mee", vertelt Simone Swaneveld, een van de beheerders van de groep. Alles werd opgehaald en vervoerd met een bus die Diergroothandel Van der Meer uit de Spaanse Polder ter beschikking had gesteld. Bij Van der Meer werd nog eens een bedrag van €427,- uitgegeven aan voer en verzorgingsmiddelen, dat in december was opgehaald met statiegeld bonnen die men bij de Albert Heijn op De Loper kon inleveren. Vervolgens schonk de groothandel nog heel veel extra kilo's voer! De laatste stop voor de eindbestemming was bij het huis van Simone. "Mijn gang was volgebouwd met donaties van onze super leden en is eindelijk weer begaanbaar", lacht ze. Eenmaal bij Stichting Zwerfkatten Rijnmond werd 'team Vermiste katten in Vlaardingen' met open armen verwelkomd. Simone: "Na leuke gesprekken zijn we met zijn allen gaan uitladen. Het was mega veel! De stichting was zó blij en dankbaar. Het was geweldig! We kregen ook nog een rondleiding. Wat een lieve mensen met onwijs veel hart voor dieren. Chapeau!"

Britt Planken
Meer berichten

Shopbox