Jan de Witte, tweede van rechts, trapt elk jaar een uurtje mee. (Foto: Peter Spek)
Jan de Witte, tweede van rechts, trapt elk jaar een uurtje mee. (Foto: Peter Spek)

Spin for life dit keer met maar liefst 200 fietsen

De inschrijving voor deelname aan het spectaculaire Spin for Life Spinning Event 2018 is onlangs opengegaan. "Omdat het de tiende keer is dat wij in Sporthal Holy voor Villa Joep spinnen, gaan wij er een speciale editie van maken", zegt Jan de Witte, de grote inspirator van dit sponsorevenement. Het thema voor dit jubileum is 'Laat het beest in je los!'

Vlaardingen - "Zondag 18 maart staan in sporthal Holy aan de Korhoenlaan wederom 200 spinningfietsen klaar, die weer acht uur lang draaiende gehouden worden. Daar hebben wij natuurlijk de hulp en inzet bij nodig van veel Vlaardingers." Bij de vorige editie werd er maar liefst honderdduizend euro opgehaald en aan Villa Joep overgemaakt. Ook in 2018 zamelen wij geld in voor Villa Joep om zodoende de genezing van neuroblastoom kinderkanker een stap dichterbij te brengen.

Dit jaar is het mogelijk om via de website te doneren op een team. Wanneer een sponsor doneert, kan hij bij donatie de teamnaam vermelden. Hierdoor weet men wie er heeft gedoneerd en hoeveel.
"Ook bij het Spinning Event 2018 hebben wij ervoor gekozen geen reservelijst meer aan te houden. Met 200 fietsen hopen wij de interesse te dekken, maar ook de veiligheid te waarborgen. Dit houdt wel in dat het aantal fietsen/fietsuren waarvoor is ingeschreven niet teruggegeven kan worden'', aldus Jan de Witte.

Inschrijven via: www.spinningevent.nl

Meer berichten

Shopbox