Lijsttrekkers in debat bij Omroep Vlaardingen

VLAARDINGEN – Met de gemeenteraadsverkiezingen in aantocht organiseert Omroep Vlaardingen samen met RTV Rijnmond een politiek radiodebat op dinsdag 13 februari vanuit het Museum Vlaardingen aan de Westhavenkade.

Aan het radiodebat doen alle lijsttrekkers mee van de Vlaardingse politiek partijen. De thema's die behandeld worden zijn binnenstad, vervoer en hoge waterstanden in Vlaardingen. De presentatie van het debat is in handen van Tjerk van der Ende van Omroep Vlaardingen en Ruud de Boer van RTV Rijnmond. Ook zullen er die dag op verschillende plaatsen in Vlaardingen verslaggevers van RTV Rijnmond rondlopen om met Vlaardingers in gesprek te gaan over de thema's die later in de uitzending bij de lijsttrekkers aan de orde komen.

De aanvang van het debat is 18.00 uur en het vormt een onderdeel van de reguliere uitzending Rijnmond Nu. De uitzending zal ook op Omroep Vlaardingen te beluisteren zijn. Verder is tussen 17.00 en 18.00 uur Wim Kerkhof te gast als kleurrijke, interessante inwoner van Vlaardingen. De uitzending kan gratis bijgewoond worden.

Meer berichten