G-hockeyteam HC Schiedam grijpt zilver!

Regio - Eindelijk was het afgelopen zondag dan zover! De g-hockeytoppers van HC Schiedam mochten hun eerste zaaltoernooi spelen in sportcentrum Vreeloo in de Lier. Hockeyclub Hudito organiseert dit toernooi elk jaar en dit jaar had de Schiedamse club eindelijk een heel team!

Het was best spannend zo'n eerste keer, maar onder leiding van supertrainster-coach Shaquille gingen de Schiedamse toppers van start. Dat Floor al veel ervaring heeft met hockey was duidelijk te zien aan haar goede spel. En dat Bart hard kan rennen was ook heel handig! Isaiah kan hartstikke goed verdedigen en Lotte weet iedereen te vinden in het veld en kan zo heel goed overspelen. Renzo kan supergoed dribbelen en Liam kan de tegenstander heel goed passeren. Ramzy kon er helaas niet bij zijn maar was zijn teampje in gedachten aan het aanmoedigen.
HC Schiedam is supertrots op deze g-hockeyers. Met alle ouders, opa's en oma's op de tribune om aan te moedigen werd er twee keer gewonnen en slechts één keer verloren, en dus ging het HC Schiedam g-hockeyteam er met de beker voor de tweede plaats vandoor!

Meedoen?

Dat iedereen kan sporten hebben deze g-hockeyers laten zien. Wil je ook een keertje komen meetrainen om te kijken of het iets voor jou is? Stuur een mailtje naar ghockey@hcschiedam.nl.

Meer berichten