Foto: Dierenopvang Vlaardigen

Dier van de Week: Dolly, de allemansvriend!

Vlaardingen - Dolly, een 4-jarige dame, is op zoek naar gezellige en sportieve baasjes. Ze is gek op door de modder baggeren en in het water spetteren. Het is een ideale gezinshond, want ze is gek op kinderen. Dolly kan goed overweg met katten en sommige andere honden. Ze heeft een vriendelijk karakter, maar is ook wat onzeker dus ze heeft baat bij een stabiele eigenaar.

Dolly zoekt een gezin waar altijd iemand thuis is en/of oppas geregeld kan worden omdat ze niet alleen thuis kan zijn. Verlatingsangst komt veel voor bij honden, ongeveer de helft van de honden houdt er niet van alleen te blijven. Honden die niet alleen thuis kunnen zijn, zijn meestal erg sociaal, buitengewoon aanhankelijk en aardig. Iets wat zeker op Dolly van toepassing is. Het soort hond dat de hele dag achter hun baasje aan loopt. Wil jij Dolly’s nieuwe beste vriend(in) worden?

Voor meer informatie, telefoon 010-4345335 of neem een kijkje op onze website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-nieuwe-waterweg

Meer berichten