Logo grootvlaardingen.nl

Dier van de Week; Ziva heeft geen zin in stress

Ziva, een mooi cypers wit poesje van 4,5 jaar oud, is heel sociaal en wat ze leuk vindt is knuffelen, geaaid worden, op schoot liggen en heel veel aandacht. Andere katten, kinderen geen probleem, eigenlijk vindt ze alles gewoon gezellig.

De reden van afstand is dat ze niet altijd netjes de kattenbak gebruikt voor de grote en kleine boodschap. Het is verslechterd na de geboorte van een baby. Een bekende situatie, katten houden niet van veranderingen. Bij de medische check-up kwam de dierenarts erachter dat Ziva last van blaasgruis heeft, daarvoor krijgt ze nu aangepaste voeding.

Hopelijk zorgt een nieuwe omgeving ervoor dat haar probleem minder wordt of zelfs oplost. Als Ziva vanuit een kleine aparte kamer in haar nieuwe huis mag wennen met meerdere kattenbakken helpt dat misschien. Wanneer een nieuwe eigenaar dat accepteert, dan belooft Ziva dat ze heel veel liefde en gezelligheid ervoor terug geeft. Hou je van een uitdaging? Kom dan eens vrijblijvend voor een kennismaking met deze mooie dame.

Voor meer informatie, telefoon 010-4345335 of neem een kijkje op www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-nieuwe-waterweg.

Meer berichten

Shopbox