Logo grootvlaardingen.nl


Foto: Specsavers

Stem op uw favoriete goede doel uit Vlaardingen

Negen goede doelen uit Vlaardingen meldden zich de afgelopen weken aan voor de spaarronde van 2018 van Stichting Specsavers Steunt. Nu is het aan de inwoners van Vlaardingen welke lokale initiatieven er doorgaan naar de finale, door te stemmen op hun favoriete goede doel. Het winkelteam van Specsavers Vlaardingen kiest uit deze drie finalisten een winnaar waar vervolgens gedurende het hele jaar in de winkel voor wordt gespaard. Stemmen kan tot en met 30 november 10.00 uur via www.stichtingspecsaverssteunt.nl.

Ieder jaar verkiezen alle winkels van Specsavers één lokaal goed doel waar zij een jaar lang voor gaan sparen. Voor elke klant die een bril of hoortoestel koopt wordt een vast bedrag opzijgezet. In totaal worden er jaarlijks zo’n 130 lokale initiatieven door heel Nederland gesteund. Ook Specsavers Vlaardingen draagt op deze manier een steentje bij aan de lokale gemeenschap. Ruud Maas, optiekpartner bij Specsavers Vlaardingen: “Wij zijn erg onder de indruk van de aanmeldingen die we hebben ontvangen van mooie initiatieven hier uit de omgeving. Het liefst steunen we ze allemaal, maar we zullen er één moeten kiezen die aan het einde van spaarjaar 2018 een financiële bijdrage van ons ontvangt. En daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Breng dus snel uw stem uit!”

Stemmen

De goede doelen waarop de inwoners kunnen stemmen zijn:

de VoorleesExpress, Roparunteam Fighters Against Cancer, Stichting de Vlaardingse Boei, Stichting het Startblok, Stichting Sailing Kids, Stichting Voetjes van de Vloer, Turnen in Vlaardingen, Wijk Service team van Pameijer, Zeekadetkorps Schiedam.

Stemmen kan tot en met donderdag 30 november 10.00 uur via de website www.stichtingspecsaverssteunt.nl. Specsavers Vlaardingen kiest vervolgens uit de drie doelen met de meeste stemmen een winnaar. Op 7 december maakt Specsavers Vlaardingen bekend voor welk lokaal doel zij gaat sparen.

Voor meer informatie: www.stichtingspecsaverssteunt.nl

Meer berichten

Shopbox