Logo grootvlaardingen.nl


Foto: Dierenopvang Vlaardigen

Dier van de Week: stoere Wolf met een klein hartje!

Wolf, een vriendelijke gecastreerde Duitse Herder van 8 jaar kan goed met kinderen overweg en is ook een kat gewend. Ook kan Wolf alleen thuis zijn. Deze flinke jongen heeft een voedselallergie, dat is de reden dat zijn huid en vacht er momenteel slecht uitzien. Zijn oren pikken hier ook een graantje van mee en zijn gevoelig voor ontstekingen. Wolf mag vanwege zijn allergie uitsluitend hypoallergene voeding eten. Hoewel hij al iets is aangekomen mag er zeker nog een paar kilo bij. Wolf is doof aan zijn linkeroor, en met zijn rechteroor hoort hij wel maar is soms Oost-Indisch doof.

Wolf kan nog wel wat opvoeding gebruiken en is ook behoorlijk sterk. Hij verdient het om een superfijn thuis te krijgen waar hij goed wordt verzorgd en krijgt wat hij (op medisch gebied) nodig heeft. Ook heeft Wolf behoefte aan iemand die grenzen kunnen aangeven en qua opvoeding nog een en ander kunnen bijschaven. In huis is hij erg rustig, wel is hij waaks en beschermend tegenover het gezin. Buiten is hij behoorlijk actief en kan zoals hij in het Duits heeft geleerd lekker aanblaffen en liedjes fluiten door zijn neus. Denk je dat je Wolf een meer dan geweldig thuis kunt bieden? Dan horen wij het heel graag!

Voor meer informatie, telefoon 010-4345335 of neem een kijkje op onze website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-nieuwe-waterweg.

Meer berichten

Shopbox