Logo grootvlaardingen.nl


Foto: Sinterklaas

Sint komt er aan!

Vlaardingen - Zaterdag 18 november komt de stoomboot uit Spanje aan in Vlaardingen. De spanning loopt uit voor de kinderen. Nog maar een paar nachtjes slapen en dan kan er feest worden gevierd langs de kade.

Het programma in het kort: 09.10 uur aankomst Stoomboot bij de sluizen, 09.20 uur aankomst Stoomboot in de Vlaardingse haven, 10.35 uur Sinterklaas wordt welkom geheten op het Stadhuis. Om 10.55 uur start de rijtoer van Sinterklaas door de Vlaardingse binnenstad. Om 11.00 uur start het Super Sint Festijn op het Veerplein & Fransenstraat, om 12.20 uur aankomst Sinterklaas en zijn gevolg op de Hogendorpkwartier en om 13.10 uur op De Loper.

Om 13.30 uur treedt O'G3NE op het Veerplein op. Om 14.30 uur bezoek Sinterklaas op de Woon & Autoboulevard Hoogstad en om 15.10 uur aankomst Sint voor Meet & Greet op het Veerplein.

Dirk-Jan van der Ende en Marcel Meijerink krijgen nog altijd kippenvel als zij de stoomboot met Sinterklaas aan boord de Oude Haven in zien varen en duizenden Vlaardingse kinderen reikhalzend uit zien kijken naar de komst van Sint. Zaterdag 18 november staat er een organisatie klaar die klinkt als een klok. Dirk-Jan van der Ende en Marcel Meijerink vormen het centrale duo van de Christelijke Jeugd Vereniging Vlaardingen, verantwoordelijk voor de organisatie.

Meer berichten

Shopbox