Logo grootvlaardingen.nl


Foto: Dierenopvang Vlaardigen

Dier van de Week: 'Een veilige haven voor Miesje'

Miesje, een gevonden poes van een geschatte 9 jaar. Ze zwierf al een tijdje rond in de buurt, iets wat wel haar sporen heeft achtergelaten. Miesje is heel afstandelijk, en heeft tijd nodig om te ‘ontdooien’. Niet de kat die de eerste avond op je schoot zit. Vaak wordt er gedacht dat een kat zich wel redt op straat, niets is minder waar. Zeker een kat die aan een huis gewend is, en nog nooit voor zichzelf heeft moeten zorgen. De kat krijgt niet het voer en de verzorging die het moet krijgen, de kat weet niet wanneer het weer tijd is voor de jaarlijkse enting. Hoe ouder ze worden hoe moeilijker het is een zwervend bestaan te leiden.

Miesje zoekt een eigenaar die haar de tijd geeft om te wennen en haar in haar waarde laat. Wanneer ze zich veilig voelt zal ze haar waardering wel laten blijken. Al wat ze nodig heeft is tijd en veel TLC. Een tuin zal (na gewenning) wel gewaardeerd worden, daar kan Miesje een rondje maken of lekker in het zonnetje liggen. Ben jij die ervaren eigenaar voor Miesje?

Voor meer informatie, telefoon 010-4345335 of neem een kijkje op onze website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-nieuwe-waterweg.

Meer berichten

Shopbox