Logo grootvlaardingen.nl


Foto: Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Ga uit van kansen niet van problemen

Vlaardingen - Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. houdt donderdag 16 november een inspiratiebijeenkomst in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Deze middag staat in het teken van positief positioneren en slim combineren.

De YETS Foundation, de Buurtvrouw en Coöperatie Vlaardingen Werkt vertellen tijdens de bijeenkomst hun succesverhaal, er is ruimte voor verdieping en gelegenheid tot netwerken. De bijeenkomst is gericht op vertegenwoordigers van stichtingen en verenigingen in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis.

Wie met een maatschappelijk initiatief werkzaam is in het sociaal maatschappelijke veld. Of mensen die meer willen weten over het betrekken van verschillende stakeholders, kunnen meedoen. Het gaat om leren uitgaan van kansen in plaats van problemen. De deelnemers leren hoe slim verschillende functies te combineren binnen een initiatief.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een bericht te sturen naar via algemeen@fondssv.nl met daarin de contactgegevens en de naam van de organisatie. Het volledige programma is te vinden op www.fondssv.nl.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox