Logo grootvlaardingen.nl


Dier van de Week: Murphy, op zoek naar een vaste basis!

Vlaardingen - Murphy is een prachtige poes en op zoek naar vastigheid en heerlijke schouders van een lief baasje om op liggen. Ze heeft tot nu toe een vrij onzeker bestaan geleid. Ze was de huiskat van een bedrijf op een bedrijventerrein, maar die 'vergaten' haar mee te nemen toen ze failliet gingen. Een medewerker van een ander bedrijf heeft zich over haar ontfermd en mee naar huis genomen, maar dat was geen langdurige oplossing. De kinderen in huis vond ze te druk en niet leuk, hierdoor wilde ze liever buiten zijn dan binnen.

Murphy zat verre van lekker in haar vel en de oorzaak bleek blaasgruis te zijn, de arme meid had pijn! Nu dat is verholpen blijkt een Murphy ontzettend lief en beetje verlegen poesje te zijn. Vanwege de blaasgruis mag ze maar 1 soort voeding, lekker makkelijk dus. Murphy zoekt een rustig huishouden waar ze alle tijd krijgt om te wennen, en waar ze naar verloop van tijd ook naar buiten kan. Ze vindt het heerlijk om geaaid te worden en haar motortje gaat dan spinnen. Het liefst kruipt ze gezellig in je nek en ligt ook graag op schoot. Kom je snel kennismaken met Murphy?

Voor meer informatie, telefoon 010-4345335 of neem een kijkje op onze website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-nieuwe-waterweg.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox